Valori

IntactEco este sinonim cu echipamentul de protectie profesional, special conceput pentru profesionistii din toate industriile. Alegeti dintr-o gama uriasa de produse care sunt garantate din punct de vedere al calitatii, functionalitatii si durabilitatii. Acestea sunt valorile pe care ne construim identitatea..

Calitatea este in armoie cu durabilitatea

Echipamentul de protectie trebuie sa dureze timp indelungat de folosinta, in esenta pentru fiecare utilizator sa asigure un nivel maxim de calitate, de aceea propunem materiale si solutii care sa indeplineasca cele mai exigente cerinte. Alegerea unu produs de inalta calitate 

Functionalitate si comfort

Produsele noastre sunt verificate pana in cele mai mici detalii pentru a oferii cele mai bune conditii de functionalitate, siguranta, comfort, usurinta in utilizare si intretinere.

Design  - un plus

De a lungul anilor aspectul si functionalitatea echipamentelor de protectie a evoluat considerabil, utilizatorii nefiind obligati sa poarte echipament neatragator, fara forma sau croieli, ci pot sa arate chiar bine la locul de munca, de aceea propunem produse ale unor producatori care combina designul atragator cu  elemente innovative si de aceea colectiile aflate in oferta noastra imbina perfect stilul atragator cu utilitatea echipamentului.

"Tinem cu dintii' la pastrarea Intacta a mediului inconjurator.

IntactEco -  "tine cu dintii' la pastrarea intacta a mediului inconjurator. Distribuim la nivel national cea mai larga gama de produse destinate prevenirii contaminarii mediului, produse ai celor mai mari furnizori europeni. Oferta noastra contine peste 500 de produse destinate tuturor domeniilor de activitate, industria chimica, industria alimentara, industria petroliera, a gazelor naturale, sanatate si mediu.
Propunem produse de top pentru scurgeri accidentale de uleiuri, hidrocarburi, acizi, substante chimice, combustibili, lubrifianti, oferim solutii pentru orice domeniu. Baraje absorbante, lavete absorbante, granule cu absorbtie ridicata, absorbanti ecologici biodegradabili, reactivi naturali, kit-uri de interventie rapida si preventie.