Personalizati-va echipamentele de protectie cu logo-ul si numele companiei Dvs, la noi este absolut GRATUIT, astfel beneficiati de reclama fara nici un cost suplimentar.

Personalizarea GRATUITA a produselor se poate face prin mai multe metode:

Serigrafie - este un procedeu de imprimare pe suprafete netede care consta in aplicarea pe material a unui strat de cerneala printr-un sablon cu decupari acoperite cu o sită fina. Imaginea realizata prin imprimarea serigrafica este formata dintr-un numar de puncte care este dat de numărul de ochiuri al sitei din care se realizeaza masca. Imprimarea se poate face pe materiale textile (tricouri, geci, salopete, pantaloni, sepci etc.) sau pe materiale solide (casti de protectie si antifoane exterioare). Serigrafia este cea mai populară metodă de imprimare a obiectelor promoţionale, pentru cantităţi mari.  Viteza oferită de proces este una foarte mare şi eficientă din punct de vedere a costurilor. Culorile sunt variate şi imprimeurile sunt rezistente în timp. Deşi originile metodei serigrafice sunt încă din China secolului 1, tehnologia a fost imbunătăţită semnificativ în ultimele decade, cuprinzând mai multe materiale acceptate ca substrat (produsul care se personalizează) şi mai multe tipuri de vopseluri interesante, de la cele pufoase la cele care luminează în întuneric.

Dezavantajul metodei este că pentru cantităţi mici, până în 100 de bucăţi, costurile iniţiale pentru obţinerea modelului pe sitele folosite sunt foarte mari. Sau mai clar, nu se poate obţine profit pentru ca de abia se recuperează costul materialelor necesare.

Transfer termic - Imaginile printate şi pre-decupate pentru o lipire ulterioară sau chiar hartiile speciale care se pot imprima inkjet se incadrează în această categorie. Imprimeurile diferă astfel mult ca finisaje şi calitate în funcţie de metoda de imprimare, dar pentru toate se fac aceleaşi operaţii: căldura şi presiunea aplicate hârtiei speciale de transfer cauzează migrarea cernelii către produs sau lipirea adezivului hartiei pe produs. Transferul termic este cel mai folosit cu modelele unicolore sau cu 2-3 culori, la cantităţi sub 100 de bucăţi. Bineînţeles, cu mai mulţi operatori şi prese, productivitatea creşte repede dar viteza nu se poate compara cu serigrafia.

Tampografia - Tehnologia imprimarii prin tampografie in principiu este un proces foarte simplu. Ea este conceputa in special pentru imprimarea obiectelor neregulate si a suprafetelor plane. Suprafete care se pot personaliza cu tampografie sunt suprafetele rotunde - forma ideala a tampoanelor este cea semirotunda si ascutita, acesta prin forma lui impiedica includeri de aer in timpul transmiterii vopselei(castile de protectie).